Kraamzorg NUnspeet

jullie kraamtijd is onze zorg!

Alette Kok 

Nu onze kinderen met hun partners zijn uitgevlogen, woon ik samen met mijn man in Harderwijk.

Sinds mijn 19 de mag ik dit prachtige beroep uitoefenen en dit doe ik na al die jaren nog steeds moet veel liefde en passie. Elke kraamperiode is uniek en nergens hetzelfde. 

Door middel van ondersteuning en begeleiding, maak ik jullie in de eerste week vertrouwd met de verzorging van jullie baby. Ik bewaak het herstel van de moeder en biedt een luisterend oor. Uiteraard wordt er ook voor de overige gezinsleden gezorgd en heb ik aandacht voor allemaal. Op die manier maken we er samen een speciale kraamweek van. 

Voor mij staan respect en privacy hoog in het vaandel. Door middel van bijscholingen blijf ik up-to-date en daar profiteren de gezinnen van.

Kunnen jullie je vinden in mijn verhaal? Dan kom ik graag bij jullie kramen.

 


 

Evelien Holstege 

Ik ben getrouwd en moeder van 3 zonen. Inmiddels is er flink uitbreiding in de familie met vrouwen  van de jongens en ben ik ook nog oma van vijf prachtige kleinkinderen Jens, Finn, Nora, Nika en Liva. 

In 2002 ben ik de opleiding gaan volgen voor kraamverzorgende en inmiddels staan er bijna 400 gezinnen op de teller. Ik vind het bijzonder om tijdens één van de meest indrukwekkende momenten in een mensenleven aanwezig te mogen zijn en een beetje deel uit te mogen maken van jullie gezin in de week die volgt. Het is een voorrecht om jullie bij te mogen staan in deze bijzondere week en ik hoop er met jullie dan ook een super gezellige en hele waardevolle tijd van te maken, zodat jullie met vertrouwen de toekomst in kunnen. Ik draag daar in ieder geval graag mijn steentje aan bij!!

Sinds November 2016 ben ik ook werkzaam voor ima afscheidszorg. Samen met andere collega's in Nederland helpen we mensen met het welkom heten van hun kindje maar ook met het regelen van het afscheid van baby's die we helaas niet kunnen zien opgroeien.  Voor Ima werk ik op de noord-west Veluwe. Ik hoop ook deze gezinnen tot grote steun te kunnen zijn!Sylvia  Bouw

 Ik ben getrouwd en samen hebben we een dochter en een zoon. Ook ben ik inmiddels oma van een prachtige kleindochter.  Ik wist dat ik graag de kraamzorg in wilde toen ik zelf mijn kinderen kreeg en zag hoe het is om goede zorg en begeleiding te krijgen na de geboorte van je kindje! Het is toch super om goede zorg en begeleiding te krijgen en lekker verzorgd en verwend te worden zodat je na de kraamweek de zorg voor jullie kindje volledig kan doen.  

Ik verzorg dus met veel liefde de baby's ouders en overige gezinsleden in de gezinnen waar ik kom en hoop dit nog vele jaren te mogen doen samen met mijn geweldige collega's van Kraamzorg Nunspeet!

Dus wie weet tot in de kraamtijd!