Kraamzorg NUnspeet

jullie kraamtijd is onze zorg!

Gastenboek

24 berichten op 5 pagina's
Wesley en Martine van den Bos
09-02-24 18:15:42
Lieve Alette,

Wat hebben we genoten van de kraamweek. Je stond bij thuiskomst uit het ziekenhuis gelijk voor ons klaar, zo fijn! Je aanwezigheid in huis was zo fijn, we waren elke ochtend weer blij dat je kwam! Je hebt ons alles geleerd wbt de zorg voor Millie en hebt ons daarnaast ook super verzorgd. We hadden geen betere kraamzorg kunnen wensen!

Heel erg bedankt voor al je zorg, liefde en gezelligheid! Het was een onvergetelijke week :)

Veel liefs, Wes, Martine & Millie
Joëlle van Asselt
21-12-23 12:04:58
Lieve Sylvia,

Het is ondertussen alweer ruim 2 maanden geleden dat ons lieve mannetje geboren werd. Doordat hij in het ziekenhuis geboren is, was jij hier niet bij. Wel was er heel fijn contact en stond jij snel op de stoep nadat wij thuis kwamen. Jouw hulp is echt onmisbaar geweest, je leerde ons veel en hielp met alles! Je gaf adviezen maar liet genoeg ruimte over om zelf keuzes te maken die op dat moment goed voelden.

Waar ik het eerst een vreemd idee vond dat er iemand anders in huis was, voelde dit juist heel relaxed! We vonden het jammer dat de week zo snel voorbij vloog en jij alweer wegging ;)

Nogmaals ontzettend bedankt voor je lieve hulp en zorg voor Boaz!

Hopelijk tot een volgende keer 😘

Liefs,
Patrick & Joëlle van Asselt
Marieke de Weerd
04-12-23 13:26:06
Voor de tweede keer kwam Alette bij ons kramen. En net als de eerste keer hebben wij ook nu genoten van onze kraamweek.
Alette weet wat ze doet en geeft fijne tips.
Ook onze oudste dochter genoot net als wij van de ontbijtjes op bed en het fruithapje in de middag.
Bedankt Alette voor al je liefde en goede zorgen die jij ons alle 4 gegeven hebt!
Liefs Mathijs, Marieke, Marit en Nienke
Aranke Timmer
15-11-23 08:09:50
We hebben voor de tweede keer een fantastische kraamweek achter de rug samen met Evelien. Fijn dat ze ‘s avonds even langskomt nadat we uit het ziekenhuis terugkwamen om thuis op te starten. Evelien heeft veel ervaring en dit merk je. Ze kijkt goed naar wat moeder en kind nodig hebben!
We hebben genoten afgelopen week, bedankt Evelien!!
Mirjam van de Ridder
30-10-23 12:11:42
We hebben 6 dagen kraamzorg van Alette gehad met de geboorte van onze 4e, ik beviel 2,5 week te vroeg dus dat was qua planning best puzzelen voor jullie.
De opstart was door collega Jolanda, fijn om zo uit het zkh te komen. De volgende dag was Alette er na een korte nacht rust na haar vakantie, wat fijn dat ze zelf al wilde komen!
De dagen waren gezellig, rustig, goede hulp en tips, zelfs bij de 4e en deze ervaren kinderverpleegkundige heeft nog geleerd!
De kinderen en ook papa waren blij met Alette, het liep allemaal fijn door in huis.
Op dag 7 was het ineens over met de fijne tijd thuis, doordat onze kleine man opgenomen moest worden in het ziekenhuis. Dit was mede door Alette haar blik en niet goede gevoel over hem. Hoe lief dat ze bleef tot er oppas was voor de andere kinderen en de boel eerst wilde opruimen thuis voor ze stopte met werken.
We hadden een ander einde gehoopt, maar bevelen Alette van harte aan!

Lieve groet, Reinard, Mirjam, Abel, Loïs, Juda en Seth van de Ridder
Tonen: 5  10   20