Kraamzorg NUnspeet

jullie kraamtijd is onze zorg!

Gastenboek

18 berichten op 4 pagina's
Cynthia Banda
01-09-23 09:04:53
Afgelopen week hebben wij kraamzorg gekregen van Alette. Dankjewel Alette. Wat ben je een lieve zorgzame vrouw. Je pikt signalen goed op en weet ermee om te gaan. Je hebt ons super goed gesteund. En wat ben je leuk en lief voor de kinderen. Heel erg bedankt voor de goede zorgen en tips.
Annique Schuiteman
27-08-23 17:03:52
Lieve Alette,

Vandaag was je voor het laatst bij ons.
Wat hebben we genoten van alles!
Jouw aanwezigheid was geweldig, vooral voor de kids.
Dankjewel voor de fantastische zorg die jij hebt verleend, voor jouw kennis en gezellig momentjes kletsen.
Een week om nooit te vergeten!!!

Liefs Sjaak, Annique, Demy, Jaycob, Djenna en een dikke kus van Jake!!
Erik en Jantine Bastiaan
14-07-23 16:59:03
Lieve Evelien,

Omdat onze Siem wat eerder geboren werd verliepen onze kraamweken ook wat anders. Een groot deel in het ziekenhuis waar jij alsnog via de app betrokken was en graag op de hoogte bleef.
Uiteindelijk heb je bij ons thuis nog 4,5 dag (fijn dat je ook extra dagen hebt losgepeuterd) kraamzorg verleend waar we je enorm dankbaar voor zijn!

Je liet ons op een goede manier 'onze gang gaan' en stond ons bij met adviezen, tips en een luisterend oor. Ook de gesprekken waren bijzonder en fijn en je nuchterheid gaf ons een gevoel van rust en bevestiging.

Bedankt voor de fijne tijd!

Lieve groet,
Erik, Jantine en Siem
Fam Mwenechanya
16-06-23 20:55:49
Lieve Evelien,

Voor de tweede keer maakte jij een week deel uit van ons gezinnetje. Wat zijn wij blij dat we jou weer als kraamverzorgende mochten hebben. Dankzij jou konden we in alle rust wennen aan en genieten van de komst van onze tweede zoon. Naast de uitstekende zorg voor mama en Roël werden ook papa en Kyan niet vergeten. Nogmaals hartelijk bedankt!

Voor iedereen die kraamzorg Nunspeet overweegt, zeker inschrijven! Je kunt je geen betere kraamzorg wensen!

Liefs,
Wedson, Fennande, Kyan en Roël Mwenechanya
Lotte Hertsenberg
24-05-23 12:39:32
Lieve Evelien,

Het is al eventjes geleden maar wij hebben begin dit jaar een hele fijne kraamweek gehad! Jouw aanwezigheid voelde direct vertrouwd! Zowel kleine Luca als grote broer Max zijn helemaal in de watten gelegd door jou! En mama ook niet te vergeten. Max heeft het nog steeds over “het meisje” wat zulke lekkere pannenkoeken bakt. ;) Wij kunnen jullie van harte aanbevelen voor iedereen die een fantastische kraamhulp wenst!

Liefs van ons!
Tonen: 5  10   20