Kraamzorg NUnspeet

jullie kraamtijd is onze zorg!

Gastenboek

26 berichten op 6 pagina's
Aranke Timmer
15-11-23 08:09:50
We hebben voor de tweede keer een fantastische kraamweek achter de rug samen met Evelien. Fijn dat ze ‘s avonds even langskomt nadat we uit het ziekenhuis terugkwamen om thuis op te starten. Evelien heeft veel ervaring en dit merk je. Ze kijkt goed naar wat moeder en kind nodig hebben!
We hebben genoten afgelopen week, bedankt Evelien!!
Mirjam van de Ridder
30-10-23 12:11:42
We hebben 6 dagen kraamzorg van Alette gehad met de geboorte van onze 4e, ik beviel 2,5 week te vroeg dus dat was qua planning best puzzelen voor jullie.
De opstart was door collega Jolanda, fijn om zo uit het zkh te komen. De volgende dag was Alette er na een korte nacht rust na haar vakantie, wat fijn dat ze zelf al wilde komen!
De dagen waren gezellig, rustig, goede hulp en tips, zelfs bij de 4e en deze ervaren kinderverpleegkundige heeft nog geleerd!
De kinderen en ook papa waren blij met Alette, het liep allemaal fijn door in huis.
Op dag 7 was het ineens over met de fijne tijd thuis, doordat onze kleine man opgenomen moest worden in het ziekenhuis. Dit was mede door Alette haar blik en niet goede gevoel over hem. Hoe lief dat ze bleef tot er oppas was voor de andere kinderen en de boel eerst wilde opruimen thuis voor ze stopte met werken.
We hadden een ander einde gehoopt, maar bevelen Alette van harte aan!

Lieve groet, Reinard, Mirjam, Abel, Loïs, Juda en Seth van de Ridder
Leonie van de Brug
20-10-23 15:42:56
Vandaag hebben wij onze kraamweek afgesloten met Evelien. Wij kijken terug op een hele fijne en gezellige week. Wat hebben we kunnen genieten.
Lieve Evelien,
Bedankt voor de goede zorgen en gezelligheid van de afgelopen week. Samen met jou hebben we een fijne start gehad met Sepp.
Liefs, Mark, Nola, Sepp en Leonie.
Cynthia Banda
01-09-23 09:04:53
Afgelopen week hebben wij kraamzorg gekregen van Alette. Dankjewel Alette. Wat ben je een lieve zorgzame vrouw. Je pikt signalen goed op en weet ermee om te gaan. Je hebt ons super goed gesteund. En wat ben je leuk en lief voor de kinderen. Heel erg bedankt voor de goede zorgen en tips.
Annique Schuiteman
27-08-23 17:03:52
Lieve Alette,

Vandaag was je voor het laatst bij ons.
Wat hebben we genoten van alles!
Jouw aanwezigheid was geweldig, vooral voor de kids.
Dankjewel voor de fantastische zorg die jij hebt verleend, voor jouw kennis en gezellig momentjes kletsen.
Een week om nooit te vergeten!!!

Liefs Sjaak, Annique, Demy, Jaycob, Djenna en een dikke kus van Jake!!
Tonen: 5  10   20