Kraamzorg NUnspeet

jullie kraamtijd is onze zorg!

Gastenboek

21 berichten op 5 pagina's
Erik en Jantine Bastiaan
14-07-23 16:59:03
Lieve Evelien,

Omdat onze Siem wat eerder geboren werd verliepen onze kraamweken ook wat anders. Een groot deel in het ziekenhuis waar jij alsnog via de app betrokken was en graag op de hoogte bleef.
Uiteindelijk heb je bij ons thuis nog 4,5 dag (fijn dat je ook extra dagen hebt losgepeuterd) kraamzorg verleend waar we je enorm dankbaar voor zijn!

Je liet ons op een goede manier 'onze gang gaan' en stond ons bij met adviezen, tips en een luisterend oor. Ook de gesprekken waren bijzonder en fijn en je nuchterheid gaf ons een gevoel van rust en bevestiging.

Bedankt voor de fijne tijd!

Lieve groet,
Erik, Jantine en Siem
Fam Mwenechanya
16-06-23 20:55:49
Lieve Evelien,

Voor de tweede keer maakte jij een week deel uit van ons gezinnetje. Wat zijn wij blij dat we jou weer als kraamverzorgende mochten hebben. Dankzij jou konden we in alle rust wennen aan en genieten van de komst van onze tweede zoon. Naast de uitstekende zorg voor mama en Roël werden ook papa en Kyan niet vergeten. Nogmaals hartelijk bedankt!

Voor iedereen die kraamzorg Nunspeet overweegt, zeker inschrijven! Je kunt je geen betere kraamzorg wensen!

Liefs,
Wedson, Fennande, Kyan en Roël Mwenechanya
Lotte Hertsenberg
24-05-23 12:39:32
Lieve Evelien,

Het is al eventjes geleden maar wij hebben begin dit jaar een hele fijne kraamweek gehad! Jouw aanwezigheid voelde direct vertrouwd! Zowel kleine Luca als grote broer Max zijn helemaal in de watten gelegd door jou! En mama ook niet te vergeten. Max heeft het nog steeds over “het meisje” wat zulke lekkere pannenkoeken bakt. ;) Wij kunnen jullie van harte aanbevelen voor iedereen die een fantastische kraamhulp wenst!

Liefs van ons!
Maaike Vermeer
11-05-23 23:55:55
Lieve Alette,

Wat hebben we een fijne kraamweek gehad dankzij jou. Vanaf dag 1 voelde het goed en vertrouwd, ook voor 'grote' broer Siem. Hij was blij als je 's ochtends weer voor de deur stond en je weer met hem kon dansen en spelen.
Ook wij vonden het iedere ochtend weer fijn dat je er was, met je lekkere ontbijtjes en leuke gesprekken. Ondertussen zorgde je er ook voor dat alles in huis op orde was en heb je heerlijk voor ons gekookt!
Noor heeft ook genoten van alle goede zorgen en de dikke knuffels.
Kortom, we hebben ontzettend genoten van je aanwezigheid tijdens onze kraamweek en ondanks we het nu prima zelf kunnen.. missen we je toch al wel een beetje!

Heel erg bedankt voor alles en we wensen je alle geluk in de toekomst!

Liefs, Joost, Maaike, Siem en Noor
Esther Kramer
11-05-23 12:44:06
Lieve Alette,

Wij hebben een super start met jou gehad en hadden ons geen betere kraamverzorgster kunnen wensen!

Wij hebben zoveel van je mogen leren en het voelde zo vertouwd!

Wij gaan je aanwezigheid heel erg missen in huis.

Liefs van Esther, Tim en Mae
Tonen: 5  10   20