Kraamzorg Nunspeet

Mijn naam is Alette Kok

 

Ik ben getrouwd en heb een zoon en een dochter en wij wonen in Harderwijk.in 1986 heb ik mijn diploma tot kraamverzorgende behaald. Het blijft een voorrecht om bij de meest indrukwekkende gebeurtenissen in een mensenleven aanwezig te mogen zijn. Door de vele gezinnen die in de afgelopen jaren heb mogen verzorgen, heb ik veel ervaring opgedaan in ondersteuning, begeleiding en het vertrouwd maken in de verzorging van jullie baby maar ook een luisterend oor en het gezellig maken is voor mij zeer van belang.  Voor de andere kinderen in het gezin die deze periode veel veranderingen meemaken, zal ik er zijn met mijn zorg en mijn aandacht!

Voor mij staan respect en privacy hoog in het vaandel!  Door bijscholingen en het behalen van diploma's met betrekking tot de kraamzorg blijf ik up to date, en kunnen de gezinnen hier hun voordeel uit halen.

Zijn jullie enthousiast geworden door mijn verhaal......

Dan kom ik graag bij jullie kramen!

 

 

Ik ben Jeannet Klock

 

Ik ben getrouwd en we hebben 2 dochters en een zoon. Ik werk al sinds 1986 in de kraamzorg en doe dat nog steeds met veel plezier. ook al is er in de jaren een hoop veranderd, de zorg voor de moeder en de baby blijft hetzelfde.  Het is steeds weer een uitdaging om 8 dagen voor de moeder, de baby en het hele gezin van groot tot klein te zorgen. Ik hoop dan ook dat ze na een verwenweek weer zelf verder kunnen gaan en positief en met veel plezier kunnen terugkijken op een heerlijke kraamweek. Dan neem ik met voldoening afscheid en geniet weer van mijn vrije dagen met mijn gezin en wacht tot de volgende baby zich meldt.

Het is ook super leuk om met ons Kraamzorg Nunspeet team te werken en te zien dat gezinnen al zo vroeg in de zwangerschap ons bellen om zich in t schrijven bij ons.

Ik hoop dat ik dit geweldige vak nog vele jaren mag blijven uitoefenen en wie weet zien we elkaar in de kraamweek terug.

 

 

Mijn naam is Evelien Holstege
 
Ik ben getrouwd en moeder van 3 zonen. Inmiddels is er flink uitbreiding in de familie met vrouwen  van de jongens en ben ik ook nog oma van vier prachtige kleinkinderen Jens, Finn, Nora en Nika

In 2002 ben ik de opleiding gaan volgen voor kraamverzorgende en inmiddels staan er ruim 300 gezinnen op de teller.

Ik vind het bijzonder om tijdens één van de meest indrukwekkende momenten in een mensenleven aanwezig te mogen zijn en een beetje deel uit te mogen maken van jullie gezin in de week die volgt.

Het is een voorrecht om jullie bij te mogen staan in deze bijzondere week en ik hoop er met jullie dan ook een super gezellige en hele waardevolle tijd van te maken, zodat jullie met vertrouwen de toekomst in kunnen.

Ik draag daar in ieder geval graag mijn steentje aan bij!!

 

Sinds November 2016 ben ik ook werkzaam voor ima afscheidszorg.

Samen met andere collega's in Nederland helpen we mensen met het welkom heten van hun kindje maar ook met het regelen van het afscheid van baby's die we helaas niet kunnen zien opgroeien.

Ik ga voor Ima werken op de noord-west Veluwe.

Ik hoop ook deze gezinnen tot grote steun te kunnen zijn!!

 

 

 

 

Ik ben Sylvia Bouw

 

Ik ben getrouwd en samen hebben we een dochter en een zoon. Ik wist dat ik graag de kraamzorg in wilde toen ik zelf mijn kinderen kreeg en zag hoe het is om goede zorg en begeleiding te krijgen na de geboorte van je kindje! Het is toch super om goede zorg en begeleiding te krijgen en lekker verzorgd en verwend te worden zodat je na de kraamweek de zorg voor jullie kindje volledig kan doen.  

Ik verzorg dus met veel liefde de baby's ouders en overige gezinsleden in de gezinnen waar ik kom en hoop dit nog vele jaren te mogen doen samen met mijn geweldige collega's van Kraamzorg Nunspeet!

Dus wie weet tot in de kraamtijd!